Târgovişte: Luminile din pomul de Crăciun de pe platoul Prefecturii vor fi aprinse pe 6 decembrie

brad mic

Luminile din pomul de Crăciun de pe platoul Prefecturii din Târgovişte vor fi aprinse, duminică, 6 decembrie, la ora 18.30.

”Va fi şi un moment artistic, este vorba de colinde şi îi invit pe toţi târgoviştenii să participe la acest moment”, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta a explicat că pomul de Crăciun din acest an este unul pe suport metalic, costă 31.000 de lei plus instalaţia de iluminat. În total, costul este de 60.000 de lei, iar pomul va putea fi folosit timp de 10 ani. Firma care s-a ocupat de realizarea şi montarea pomului de Crăciun este Municipal Construct din subordinea primăriei.

Cristian Stan a mai spus că la sediul Primăriei Târgovişte sunt aşteptaţi, ca în fiecare an, colindătorii, în perioada 14-18 decembrie.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun va oferi cadouri copiilor cuminţi care vor veni la manifestările organizate de primărie în centrul Târgoviştei, dar şi în cartiere, la locurile de joacă. Moşul va fi acolo, va asculta cântecele şi poeziile copiilor şi le va oferi cadouri.

error: Conţinut protejat !!