Trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident auto

Trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident auto

Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit, după ce maşina în care se aflau a fost implicată, înnoaptea de duminică spre luni, într-un accident. Alte 11 persoane au fost rănite.

Un autocamion cu cherestea s-a răsturnat pe DN 2, la intrarea în Râmnicu Sărat, peste microbuzul în care se aflau sportivii.

Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, la Spitalul Pantelimon şi la Spitalul Bagdasar-Arseni. Alţi trei răniţi au fost externaţi din Spitalul Municipal Râmnicu Sărat şi trei au rămas în spitalele din judeţul Buzău, unul la Râmnicu Sărat şi alţi doi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

La faţa locului, ISU Buzău a trimis 7 autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Ulterior, forţele au fost suplimentate cu un modul SMURD din judeţul Vrancea şi cu două autospeciale transport persoane victime multiple de la ISU Bucureşti-Ilfov. De asemenea, SAJ Buzău a trimis 6 salvări la faţa locului.

Conform pompierilor, 14 persoane au fost încarcerate în urma accidentului. Intervenţia a fost extrem de dificilă, întrucât autocamionul cu lemne era răsturnat peste microbuz. [foto/video: stiridebuzau.ro]

COMUNICAT UNIVERSITATEA VALAHIA TÂRGOVIȘTE

Universitatea ”Valahia” din Târgoviște informează că în această noapte s-a produs un tragic accident, în care a fost implicată echipa de handbal CSU Târgoviște. În urma accidentului au decedat trei dintre componenții echipei, iar prof.univ.dr. Aurel Iancu, antrenor, precum și alți jucători sunt internați în mai multe unități spitalicești.

Universitatea ”Valahia” transmite condoleanțe familiilor îndoliate și va colabora cu reprezentanții clubului pentru a-i sprijini să depășească aceste momente de grea suferință.

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL UNIVERSITĂȚII ”VALAHIA” DIN TÂRGOVIȘTE

error: Conţinut protejat !!