UPDATE2 Explozie într-un bloc din Fieni

fieni explozie

Doi dintre cei răniţi în urma exploziei de vineri din blocul din Fieni sunt în stare gravă şi vor fi transportaţi cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

Elicopterul îi va prelua pe răniţi de la Pucioasa, aici era cel mai apropiat spital de locul unde a avut loc incidentul.

ISU Dâmboviţa mai informează că, la această oră, continuă acţiunea de stingere a incendiului ce a urmat exploziei.

”Se va face apoi o cercetare pentru a se stabili cauza deflagraţiei. Inspectoratul de stat în construcţii va efectua o verificare, pentru a se stabili dacă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului şi apoi vom decide dacă locatarii vor fi lăsaţi să intre în apartamente”, a declarat, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

Cinci persoane, patru adulţi şi un copil, au fost rănite, vineri, în urma exploziei ce a avut loc în blocul din Fieni.

Mai multe apartamente au fost afectate de explozie, două fiind avariate, cel în care a avut loc explozia şi unul din imediata vecinătate.

Explozia a avut loc în blocul A3, la etajul 3, pe strada Teilor din Fieni.

 

ora 9.20: Cinci persoane, patru adulţi şi un copil, au fost rănite, vineri, în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc din localitatea dâmboviţeană Fieni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Conform sursei citate, mai multe apartamente au fost afectate de explozie, două fiind avariate, cel în care a avut loc explozia şi unul din imediata vecinătate.

Explozia a avut loc în blocul A3, la etajul 3, pe strada Teilor din Fieni.

Locatarii din blocul unde a avut loc explozia au fost evacuaţi din clădire, din cauză că explozia a fost urmată de un incendiu. La acest moment la faţa locului sunt patru echipaje ISU care lucrează la stingerea flăcărilor.

Răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. Din primele informaţii unul dintre adulţii răniţi este în stare gravă, va fi dus la Târgovişte şi se va stabili dacă este nevoie să fie transferat la un spital din Bucureşti.

Nu s-a stabilit cauza exploziei, cel mai probabil a fost declanşată de la o butelie sau de la o acumulare de gaze.

 

ora 9.06: O explozie a avut loc, vineri dimineaţă, într-un bloc din localitatea dâmboviţeană Fieni, iar câteva persoane au fost rănite, informează Poliţia Dâmboviţa.

La această oră pompierii sunt la faţa locului pentru a stinge flăcările.

Răniţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital.

Din primele verificări două apartamente sunt avariate, cel în care a avut loc explozie şi încă unul.

Nu se ştie ce a cauzat explozia, cel mai probabil o butelie sau o acumulare de gaze.

error: Conţinut protejat !!