Ţuţuianu: La PNL vor candida Prisăcaru, Popa, foştii PDL, Vladu a preluat organizaţia; Orban îi răspunde

Ţuţuianu: La PNL vor candida Prisăcaru, Popa, foştii PDL, Vladu a preluat organizaţia; Orban îi răspunde

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a făcut, într-o conferinţă de presă, unele referiri la candidaturile liberalilor dâmboviţeni la alegerile locale de anul viitor, subliniind că, deşi nu se bagă în treburile interne ale altui partid, ştie că ”Iulian Vladu a preluat frâiele organizaţiei” şi că la oraşe vor candida foşti pedelişti.

”Domnul Grigore nu va fi candidatul PNL la funcţia de primar în Găeşti. Domnul Iulică Vladu a preluat frâiele în PNL rezultat după fuziune în Dâmboviţa şi majoritatea candidaţilor la funcţiile de primar din oraşe provin din vechiul PDL. La Găeşti candidatul PNL la funcţia de primar va fi domnul Bojin, dacă nu va fi domnul Bojin va fi domnul Drugă. În niciun caz nu va fi domnul Grigore. După cum la Pucioasa candidatul va fi domnul Popa, după cum la Târgovişte, vă dau eu vestea astăzi, nu veţi auzi de candidatul Grozavu sau Plăiaşu, ci va fi Prisăcaru Ciprian. În laboratoarele peneliste lucrul acesta este bătut în cuie”, a spus Ţuţuianu.

Replica copreşedintelui PNL Dâmboviţa Iulian Vladu s-a vrut a fi una ironică.

”Domnul Ţuţuianu după ce a făcut sondaje şi a văzut că niciun candidat nu are care să câştige Târgoviştea, înţeleg că şi-a exprimat dorinţa că va candida la Primăria Târgovişte să ajute partidul şi nu va mai candida pentru consiliul judeţean”, a spus Vladu.

Ceva mai acid şi cu date despre modul în care vor fi stabiliţi candidaţii PNL a fost celălalt copreşedinte al organizaţiei, Ludovic Orban.

”Am stabilit firmele cu care vom face sondajele, ca să avem încredere, să zic aşa, folosim două firme: CSOP şi PCS. Fiecare operează 750 de subiecţi, va fi un eşantion de 1.500 de subiecţi. Am stabilit chestionarul, cred că săptămâna viitoare poate intra în teren sondajul. Cam două săptămâni durează. În PNL nu există decât membri ai PNL, acel candidat care întruneşte cele mai mari şanse pentru a câştiga primăria va fi desemnat, în mod evident, şi susţinut de PNL. Iar în privinţa lui Ţuţuianu i-aş readuce aminte vorba aceea: câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”, a spus Orban.

error: Conţinut protejat !!