PSD Dâmboviţa, alegeri interne: Rezultate şi declaraţii

PSD Dâmboviţa, alegeri interne: Rezultate şi declaraţii

Rezultatul de la alegerile interne din PSD arată că Liviu Dragnea este un lider respectat în partid, care de acum are deplină legitimitate în funcţia de preşedinte al partidului, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, din cei 30.109 membri înscrişi în borderourile electorale s-au prezentat la vot 25.633 membri, ceea ce înseamnă un procent de 85,13%.

‘Pentru’ Liviu Dragnea au votat 97% dintre membrii organizaţiei. Dragnea a fost singurul candidat.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, din cei 30.109 membri, s-au prezentat la vot 25.633 membri, ceea ce înseamnă un procent de 85,13%.

”Votul ‘pentru’ obţinut de Liviu Dragnea arată că este un lider politic respectat în partid, susţinut de cvasimajoritatea membrilor lui. De astăzi Liviu Dragnea are deplină legitimitate în funcţia de preşedinte al celui mai mare partid politic din România. În acelaşi timp, prezenţa ridicată la vot, în ciuda vremii nefavorabile, vă pot preciza că a plouat torenţial în unele zone ale judeţului, mai ales în prima parte a zilei, arată încrederea membrilor noştri în propriul partid, consolidarea ataşamentului faţă de valorile de stânga social democrate”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a subliniat rezultatele bune ale organizaţiei judeţene.

”Rezultatele obţinute reconfirmă statutul organizaţiei judeţene Dâmboviţa a PSD ca organizaţie importantă în cadrul partidului cu numărul cel mai mare de membri şi, cred eu, că după ce vom avea toate rezultatele la nivel naţional ne vom menţine şi în poziţia cu cei mai mulţi membri prezenţi al urne”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a făcut o comparaţie cu PNL, spunând că la PSD au fost organizate alegeri, în timp ce la PNL sunt numiţi copreşedinţi, atât la nivel central, cât şi în judeţe.

”Vreau să observaţi că PSD are conduceri, de jos până sus, legitimate prin vot, faţă de PNL care are conducere numită, sunt copreşedinţi numiţi care nu au trecut prin niciun proces electoral intern. Asta arată cine, până la urmă, cultivă mai bine democraţia”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!