Iulian Vladu (deputat PDL): Am primit informaţii că, la CJ Dâmboviţa, PDL votează alături de PSD

vladuDeputatul PDL de Dâmboviţa Iulian Vladu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a primit informaţii că, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, PDL şi PSD formează, de multe ori, majoritate votând împreună hotărâri de consiliu.

Vladu spune că va pune în discuţie acest subiect în forurile de conducere ale organizaţiei PDL Dâmboviţa.

”Această problemă mi-au adus-o în atenţie şi mulţi cetăţeni, că la consiliul judeţean se votează împreună cu PSD. Poate sunt proiecte importante pentru judeţ şi e normal să le votăm, dar poate că sunt proiecte care nu sunt importante pentru judeţ şi cred că atunci consilierii PDL trebuie să se abţină sau să voteze împotrivă”, a precizat parlamentarul democrat liberal.

Iulian Vladu a susţinut că el nu are cunoştinţă de vreo înţelegere sau de vreun protocol între PDL şi PSD la consiliul judeţean sau la Consiliul Local Târgovişte.

”Eu nu cunosc de vreo înţelegere cu PSD, la nivel de consiliu judeţean (…). Nu cred că e o înţelegere cu PSD-ul, nici la consiliul judeţean, nici la municipiu să facă majoritate”, a susţinut Vladu.

Jurnalişti prezenţi la conferinţa de presă i-au transmis lui Vladu că sunt consilieri judeţeni PDL care critică anumite hotărâri, dar apoi le votează alături de PSD.

error: Conţinut protejat !!