stiriDB a văzut sms-urile de pe telefonul lui Băsescu, primite după ce numărul său a devenit public

basescu-sinaia

Fostul preşedinte Traian Băsescu a arătat unor jurnalişti prezenţi, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PMP de la Sinaia, mesajele primite după ce cu o zi înainte numărul său de telefon a devenit public când a arătat adeziunea sa la PMP.

Întrebat de jurnalişti ce i-au scris oamenii în sms-uri, Traian Băsescu a replicat ”vreţi să vă dau telefonul?”.

Fostul preşedinte a arătat jurnaliştilor telefonul cu mesajele.

stiriDB vă prezintă câteva dintre ele.

”Domnule preşedinte aş dori din toată inima să discut cu dumneavoastră, ţin să vă spun că vă admir profund şi că aş dori din toată inima să mă implic în partidul politic Mişcarea Populară”, se arată într-unul dintre mesaje.

”Domnule preşedinte am nevoie de sprijinul dumneavoastră…”, începe alt mesaj. ”Este un jandarm”, a precizat Traian Băsescu. Jandarmul respectiv avea nişte probleme cu superiorii săi.

”Domnule comandat…”, i se adresa cineva lui Băsescu într-un mesaj.

În altul scria: ”am fost acolo unde persoana dumneavoastră a fost. Respect comandante!”. O doamnă e cea care a scris acest sms.

El a menționat că a vorbit cu peste 1.000 de persoane în ultimele 24 de ore și a primit mii de mesaje la care nu a apucat încă să răspundă.

basescu-sinaia-2

”De regulă te sună cei care te simpatizează. Și acum sună. Sună întruna. Riscul este că sunt foarte multe apeluri nepreluate. În timp ce vorbesc, sună şi alţii. Cei cu care vobresc sunt impresionaţi că nu sunt păcăliţi şi că stai să vorbeşti cu ei atât cât timpul îți permite. Este un exerciţiu pe care vi-l recomand mai ales celor care vreţi să candidaţi. Să vorbeşti cu oamenii”, a spus Băsescu.

El a menționat că a vorbit cu peste 1.000 de persoane în ultimele 24 de ore și a primit mii de mesaje la care nu a apucat încă să răspundă.

”Şi cele trei care au fost negative, au fost decente. Spre exemplu, m-a impresionat o doamnă bibliotecară, care mi-a reproşat reducerea salariului cu 25% pe perioadă temporară şi mi-a spus că asta a făcut să aibă o pensie mai mică. Chiar mi-a atras atenţia asupra unei probleme, pentru că nu este corect dacă s-au calculat pensii bazate pe acea reducere temporară şi nu s-au calculat pe salariul pe care de drept, pe urmă, l-a primit funcţionarul. Dar mi-a atras atenţia lucrul ăsta asupra unei probleme”, a spus Traian Băsescu.

În timpul ședinței PMP, Băsescu și-a întrerupt discursul și a spus: ”Îmi pare rau, oamenii astia cred că nu vreau sa le raspund”, referindu-se oamenii care îl sună constant.

telefon-basescu

error: Conţinut protejat !!