Şase persoane rănite, după ce un microbuz a fost lovit de o autoutilitară, în Dâmboviţa

ambulantaŞase persoane au fost rănite, marţi, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară, pe DJ 702 B, între localităţile dâmboviţene Măneşti şi Tătărani, a declarat, pentru stiridb.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Printre răniţi sunt şi trei copii, cu vârste de 10 ani, 15, respectiv 16 ani.

”Nu se ştie la acest moment care este cauza producerii accidentului, se efectuează cercetări la faţa locului. La momentul coliziunii, carosabilul era umed. Toate cele şase persoane rănite erau în microbuz la momentul accidentului. Adulţii răniţi sunt o femeie de 37 de ani, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 33 de ani. Victimele sunt din localităţile Tătărani şi Cândeşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

La faţa locului au venit mai multe salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa şi SMURD, precum şi un echipaj de la descarcerare.

Cei şase răniţi au traumatisme cranio-cerebrale uşoare şi diverse leziuni, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!