Dracula Mountain Bike, duminică, la Târgovişte (foto)

dracula mtb 2015 05

Cursa de ciclism Dracula Mountain Bike (MTB) Târgovişte 2015 s-a desfășurat duminică, atât plecarea în cursă cât şi premierea având loc la Curtea Domnească.

”Dracula MTB propune o cursă de bicicletă, desfăşurată în zonele deluroase din apropierea urbei, având pe traseu numeroase obiective istorice şi religioase cum ar fi: Mănăstirea Dealu, Mănăstirea Viforâta, Mănăstirea Gorgota şi nu în ultimul rând, Curtea Domnească”, se arată pe pagina de internet a competiţiei.

Concursul, aflat la a doua ediţie, cuprindea inițial două trasee, unul pentru elită cu o lungime de 36km şi 850m diferenţă de nivel în urcare şi un traseu pentru hobby cu 29km lungime şi 670m diferenţă de nivel în urcare. Din cauza vremii s-a renunțat la traseul cu o dificultate mai mare (Elita), iar participanții au parcurs traseul mai scurt (Hobby).

dracula mtb 2015 01

Porţiunile cele mai grele ale competiţiei au fost, din cauza terenului noroios, la coborârea spre Gorgota dinspre platoul Mănăstirii Dealu, precum şi la urcarea prin pădure venind dinspre Gorgota.

Unii participanţi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul în care a fost marcat traseul.

Partener al acestui eveniment a fost şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Foto: Marius Mititelu

dracula mtb 2015 02

dracula mtb 2015 03

dracula mtb 2015 04

error: Conţinut protejat !!