Mihai Constantin Ranin, director interimar al Teatrului Municipal Târgovişte pentru încă 120 de zile

mihai constantin raninRegizorul şi scenograful Mihai Constantin Ranin a fost desemnat, în şedinţa de Consiliu Local Târgovişte din luna septembrie, director interimar al Teatrului Municipal Târgovişte, pentru încă o perioadă de 120 de zile.

Decizia a fost luată pentru că mandatul acestuia încetase. Astfel consilierii locali din Târgovişte au hotărât numirea unui nou director la teatru, tot interimar, până la organizarea unui concurs pe post.

În cazul mandatului anterior, Mihai Constantin Ranin a fost propus de consilierii locali ai PNL. El nu a participat la niciuna dintre şedinţele de consiliu în care a fost desemnat ca interimar la conducerea Teatrului Municipal Târgovişte.

Mandatul lui Ranin este de a administra activitatea curentă a teatrului.

Mihai Constantin Ranin este regizor şi scenograf şi a mai condus instituţia de teatru din Târgovişte, de la înfiinţare în 2002 până în 2010. În plan politic este membru PNL şi a avut funcţia de preşedinte al PNL Târgovişte.

Există o hotărâre de consiliu, din luna aprilie, în care sunt stabilite măsuri pentru pregătirea concursului de manager al Teatrului Municipal Târgovişte. În comisia de concurs sunt: Mihai Măniuţiu, Horaţiu Mihaiu, Ada Lupu Hausvater, Nicolae Prelipceanu, Diana Diaconu şi Honorius Moţoc – ultimii doi consilieri locali din Târgovişte. Nu a existat o explicaţie din partea autorităţilor din ce cauză nu a avut loc până acum concursul pentru postul de manager al teatrului târgoviştean.

error: Conţinut protejat !!