Vezi despre cine spune Adrian Ţuţuianu că este căpuşă pe spinarea CJ Dâmboviţa

Vezi despre cine spune Adrian Ţuţuianu că este căpuşă pe spinarea CJ Dâmboviţa

O căpuşă pe spinarea consiliului judeţean, făcută din raţiuni politice, spune preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, despre CarpatMontana, societate din subordinea instituţiei.

”O greşeală fundamentală pe care acest consiliu judeţean a făcut-o a fost înfiinţarea societăţii comerciale CarpatMontana, care este … am spus-o şi o să-mi zică iar cei de la CrapatMontana: cum să facem noi treabă când spuneţi că suntem căpuşe? Este o căpuşă! Este o căpuşă pe spinarea consiliului judeţean şi lucrul ăsta s-a făcut din considerente de natură politică şi nu din raţiuni care ţin de funcţionarea administraţiei publice şi corecta administrare a patrimoniului consiliului judeţean. Cu toate eforturile pe care le-am făcut, CarpatMontana nu poate fi adusă la un nivel la care măcar să suporte în mod raţional cheltuielile. Dar astea sunt lucruri pe care, sigur, o să le reglăm în perioada următoare”, a spus preşedintele CJ dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, la şedinţa de consiliu de joi.

Prin Hotărârea nr. 63/26.03.2010, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a aprobat înfiinţarea SC. Carpatmontana Serv SA., societate comercială de interes judeţean, cu un capital social iniţial de 90.000 lei subscris şi vărsat integral de către cei doi acţionari ai acesteia: judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa – 99,5% şi SC. Lucrări drumuri şi poduri SA. – 0,5%.

Societatea astfel înfiinţată avea să preia începând cu data înregistrării sale la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, activul şi pasivul unor instituţii subordonate Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care urmau să se desfiinţeze. Totodată, prin hotărârea menţionată s-a stabilit ca SC. Carpatmontana Serv SA. să preia un număr semnificativ de salariaţi de la instituţiile subordonate ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Obiectul principal de activitate al societăţii este în domeniul turismului: „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”, însă prin prisma obiectelor secundare de activitate, SC. Carpatmontana Serv SA. prestează servicii şi în domeniul transporturilor, curăţeniei, IT.

Adrian Ţuţuianu este preşedinte al CJ Dâmboviţa din 2012.

error: Conţinut protejat !!