Padina Fest, în perioada 23-26 iulie, pe Platoul Munţilor Bucegi

Padina Fest, în perioada 23-26 iulie, pe Platoul Munţilor Bucegi

Padina Fest, aflat la a şasea ediţie, are loc în perioada 23-26 iulie 2015 pe Platoul Padina din Munţii Bucegi, iar timp de de patru zile participanţii se pot bucura de concerte, dar şi de diferite sporturi montane, precum şi de lecţii de educaţie montană şi ecologică.

Organizatorii spun că Padina Fest este gândit să ofere participanţilor activităţi diverse într-un mediu natural, având ca obiectiv promovarea munţilor Bucegi şi a turismului montan.

GALERIE FOTO PADINA FEST 2014

”Padina Fest, un festival montan nascut din dragoste si grijă  pentru natură , îmbină cu succes aventura, muntele și muzica într-un cadru special: Platoul Padina, munții Bucegi. Timp de 4 zile, de dimineață până târziu în noapte vei escalada munții din zonă și îți vei depăși limitele prin tot soiul de activități care vor duce adrenalina la cote amețitoare”, se arată pe site-ul festivalului, padinafest.ro.

La festival vor concerta Firkin, Alternosfera, Şuie Paparude, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma, Nişte Băieţi. De asemenea va fi şi un concert al Filarmonicii Muntenia.

padina fest

error: Conţinut protejat !!