Punct de distribuţie a apei, în holul Prefecturii Dâmboviţa

Punct de distribuţie a apei, în holul Prefecturii Dâmboviţa

Autorităţile locale au hotărât, având în vedere vremea caniculară, să amplaseze un punct de distribuţie a apei potabile în holul Prefecturii Dâmboviţa, se arată într-un comunicat al instituţiei.

”Având în vedere vremea caniculară și disconfortul termic accentuat din perioada 7-8 iulie a.c, Instituția Prefectului – județul Dâmbovița împreună cu Crucea Roșie – Filiala Dâmbovița va organiza începând de astăzi (marţi, n.r.), pentru persoanele care tranzitează platoul din Piața Tricolorului Târgoviște, un punct de distribuție a apei potabile în holul de la parter al Instituției Prefectului”, se arată în comunicatul Prefecturii Dâmboviţa.

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod Galben pentru marţi ce vizează şi judeţul Dâmboviţa, fenomenele vizate fiind val de căldură şi disconfort termic accentuat.

”Marţi, 7 iulie, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în majoritatea regiunilor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!