Dumitru Miculescu (preşedinte UNPR Dâmboviţa): Ziua Drapelului, prilej de a reafirma hotărârea de a munci pentru dâmboviţeni

miculescu-unpr

Ziua Drapelului reprezintă pentru mine, pentru noi toţii cei de la UNPR, un prilej de a reafirma hotărârea de a munci pentru dâmbovițeni, pentru români, pentru România, pentru o Românie mândra de destinul său istoric și de tradițiile sale, spune, într-un comunicat, remis vineri, 26 iuni, preşedintele UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu.

[spoiler title=”Mesaj ‘Ziua Drapelului'” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Sărbătorim astăzi unul dintre reperele naționale care ne definesc și ne oferă unicitate în lume.

Drapelul ,alături de stema și imnul național sunt simboluri ce individualizează România în lume , o lume a globalizării în care încă încercăm să ne găsim un loc.

Ziua Drapelului este un simbol în sine iar simbolurile  trebuiesc recuperate, pentru că ele asigură legătura cu România profundă, România celor mulți, România tăcută.

Ziua drapelului este un prilej fericit de a crea o legătură între trecut, prezent și viitor, între istorie și realități.

Ziua drapelului este pentru mine, pentru noi toți cei de la UNPR, un prilej de a reafirma hotărârea de a munci pentru dâmbovițeni, pentru români, pentru România, pentru o Românie mândra de destinul său istoric și de tradițiile sale.

O Românie în care interesul național trebuie să fie mai presus de toate, pentru că națiunea este ceea ce ne reprezintă și ne individualizează.

O Românie a viitorului mai bun ,în egală măsură o Românie în care trecutul și simbolurile, precum drapelul național, sunt respectate și apreciate la adevărata valoare.

 

Dumitru Miculescu, președinte UNPR Dâmbovița

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!