Târgovişte: Vor fi dărâmate garajele din zona blocului 72 (lângă tipografie) din micro 6

Târgovişte: Vor fi dărâmate garajele din zona blocului 72 (lângă tipografie) din micro 6

Nu s-a finalizat acţiunea de demolare a garajelor din municipiul Târgovişte, în perioada următoare va fi amenajată o parcare în spatele blucului 72 (lângă tipografie) din micro 6 şi vor fi dărâmate garajele de acolo, a declarat, într-o emisiune televizată, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan

”În momentul în care se dărâmă garajele vrem să intrăm şi să şi sistematizăm zona şi depindem de buget. Dar vreau să îi anunţ, spre exemplu, pe cetăţenii care locuiesc în zona blocului 72 din micro 6, lângă tipografie, vom intra, vom demola garajele, vom schimba ilumintaul public. Vom face o parcare foarte mare în acea zonă, eu cred că va fi utilă tuturor celor care locuiesc…. acolo sunt foarte multe garaje, cred că sunt peste 50 de garaje. Înţeleg că sunt folosite şi de cei care vând în zona Pavcom, domeniul public trebuie totuşi să fie rezervat unor utilităţi publice nu pentru a se depozita în garaje, pentru a fi depozite comerciale (…). Vor fi trimise somaţii de dărâmare a garajelor”, a spus, săptămâna trecută, primarul Cristian Stan, la emisiunea Riposta, moderată de Marius Dumitrache la Columna TV.

garaje-m6-01

Primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a precizat că în acea zonă se va realiza o parcare modernă, se va turna asfalt, se va schimba iluminatul public, se va amenaja spaţiul verde şi va fi făcut un loc de joacă nou pe amplasamentul celui existent.

Parcarea va fi realizată cu bani din bugetul local, asta deşi tot cartierul micro 6 ar fi trebuit cuprins în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, proiect ce se derulează în Târgovişte cu fonduri europene.

Dar, conform declaraţiilor autorităţilor, proiectantul a ”uitat” să treacă în proiect două parcări, aceasta, probabil, şi cea din spatele blocurilor de pe Tudor Vladimirescu, vizavi de spitalul judeţean. Unii ar putea spune că nu este surprinzător, în condiţiile în care în documentaţia legată de PIDU-ri (Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană) Târgoviştea este confundată cu Alexandria.

error: Conţinut protejat !!