Comunicarea şi administraţia, subiectele şcolii politice a TSD Dâmboviţa

banner tsdOrganizaţia de tineret a PSD Dâmboviţa organizează, în perioada 27-29 septembrie, o şcoală politică, la tabăra Căprioara din judeţ, la care participă circa 140 de persoane.

În cadrul şcolii politice vor avea loc, sâmbătă, ateliere tematice: unul pe teme de comunicare: de relaţii cu presa şi comunicare online şi un altul pe teme de administraţie.

liviu vasilescu tsd”Mi-am propus să permanentizăm astfel de acţiuni. Şcoala politică este cea mai complexă activitate a unei organizaţii de tineret. Atelierul de comunicare va fi susţinut de reprezentanţi ai biroului de presă de la PSD de la nivel central şi local, iar atelierul de administraţie de preşedintele organizaţiei PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care este şi preşedinte al consiliului judeţean, de parlamentari şi de primari din judeţ”, a declarat, vineri, la debutul şcolii politice, preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu (foto).

Este a doua ediţie a şcolii politice a TSD Dâmboviţa, prima a avut loc în 2010.

”Este important să organizăm anual astfel de şcoli politice. Vom face astfel de şcoli şi la organizaţia de femei. Trebuie să facem politică în mod cât mai profesionist”, a precizat liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!