Şotânga: Dispensar cu cabinet stomatologic se construieşte în Goleasca

dispensar-sotanga

Un dispensar în cadrul căruia va funcţiona şi un cabinet stomatologic se construieşte în comuna Şotânga, la Goleasca. Obiectivul face parte din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală  aprobat prin OG 28/2013.

Valoarea investiţiei este de aproape 700.000 de lei, din bugetul de stat sunt asiguraţi 573.000 de lei, restul din bugetul local al comunei Şotânga. Proiectant este Convest Grup SRL, iar executant Iulcover SA.

Până acum s-au executat lucrări de structură de rezistenţă şi zidărie şi şarpantă acoperiş.

”Pe vremea Guvernului Boc a fost o lege care ne-a impus să vindem cabinetele medicale. Am respectat legea, s-a constatat că nu a fost o soluţie tocmai fericită şi atunci, având în vedere doleanţele concetăţenilor mei şi faptul că autoritatea locală trebuie să se implice, am considerat că o investiţie într-un dispensar e o investiţie necesară. Vor fi două cabinete, unul de medicină de familie şi un cabinet stomatologic. Asistenţa stomatologică pe raza comunei lipseşte acum. Cabinetul va fi în domeniul public al comunei, nu o să punem taxe, cred că e să mergem pe o soluţie de comodat, dar cu respectarea unor obligaţii contractuale vizavi de activitatea medicală”, a declarat primarul comunei Şotânga, Constantin Stroe.

tutuianu-stroe

Adrian Țuțuianu, președinte CJ Dâmbovița | Constantin Stroe, primarul comunei Şotânga

error: Conţinut protejat !!