Târgovişte: 68 de scări de bloc vor fi reabilitate termic; vezi care sunt

Târgovişte: 68 de scări de bloc vor fi reabilitate termic; vezi care sunt

68 de scări de bloc vor fi reabilitate în Târgovişte, valoarea totală a investiţiei fiind de 6 milioane de lei, iar locatarii vor suporta 20% din costul lucrărilor, informează Primăria Târgovişte.

”Urmare a eforturilor conjugate ale administraţiei judeţene şi locale, unul din cele mai importante programe de interes la nivelul municipiului Târgovişte se va concretiza anul acesta în reabilitarea termică a nu mai puţin de 1.254 apartamente. Astfel, prin Ordinul nr. 951/2015 pentru aprobarea Pogramului naţional multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2015, 68 de scări de bloc din Târgovişte vor beneficia de lucrări de reabilitare termică. Investiţia aferentă acestor lucrări se ridică la 3.042.887,51 lei, suma fiind cea mai mare alocată la nivel naţional, după municipiul Târgu Jiu”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte, remis vineri.

Primăria Târgovişte va contribui cu 30% din valoarea lucrărilor, asociațiile de proprietari cu 20%, iar diferența reprezintă suma acordată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

”Conform HCL 226/2011, Municipiul Târgoviște va asigura în primă fază și contribuția Asociațiilor de Proprietari, urmând ca banii să fie recuperați de la acestea, în funcție de intervențiile survenite la fiecare apartament în parte. În perioada imediat următoare va fi demarată procedura de achiziție publică a lucrărilor de reabilitare a blocurilor, lucrări ce trebuie finalizate până la sfârșitul anului 2015”, se mai arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.

lista-dambovita

error: Conţinut protejat !!