Hayssam, declaraţii despre donaţii la PD şi despre un cunoscut om politic dâmboviţean

Hayssam, declaraţii despre donaţii la PD şi despre un cunoscut om politic dâmboviţean

Omar Hayssam a scris pe facebook, din spatele gratiilor, despre relația cu Traian Băsescu și despre medicul Mohammad Yassin şi face referire şi la o donaţie către PD, cum l-a întâlnit la sediul partidului pe fostul deputat de Dâmboviţa Gheorghe (Alin) Albu şi cum a trimis donaţia în Târgovişte.

Omar Hayssam povesteşte cum a ajuns să sponsorizeze campania electorală a lui Traian Băsescu din 2004, dar şi despre relaţia dintre Traian Băsescu şi Mohammad Yassin, medicul care a negociat răpirea jurnaliştilor din Irak.

Omar Hayssam spune că a finantat campania din 2004 fără să primească vreo chitanţă: „Am decis să donez PD-ului echipamente medicale în valoare de peste 100.000 de dolari americani. Am achiziţionat aceste echipamente şi le-am dus la sediul PD-ului din strada Modrogan nr.1, sector 1, eu împreună cu Mohamed Munaf şi Mohammad Yassin. Acolo ne-am întâlnit cu George Albu, căruia i-am spus că aceasta este o donaţie pentru partid. Acesta mi-a mulţumit şi i-a dat şoferului camionului o adresă din Tărgovişte, spunându-i să ducă echipamantele medicale la acea adresă. Am plecat desigur fără nicio chitanţă, ca de fiecare dată.”

error: Conţinut protejat !!