Mihai Constantin Ranin are toate şansele să rămână interimar la Teatrul Municipal Târgovişte

02-Mihai-Constantin-RANIN-3Mihai Constantin Ranin este favorit pentru al doilea interimat la conducerea Teatrului Municipal Târgovişte. Joi, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Târgovişte, executivul a propus prelungirea perioadei în care Ranin va fi director interimar al instituţiei.

Conform primarului Târgoviştei, Gabriel Boriga, executivul a luat decizia prelungirii interimatului în această formulă pentru că ”nu există altă propunere şi vreau să asigur funcţionalitatea unei instituţii publice. Acum, acolo nu se pot lua decizii, pentru că nu are cine semna”.

Social democraţii nu se arată nici ei interesaţi să avanseze un alt nume.

”Vom discuta în PSD dar şi în USL pentru a vedea ce poziţie vom adopta faţă de proiectul de hotărâre”, a precizat preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan. Cât despre un alt nume pentru conducerea teatrului, Stan a spus că se va lua o decizie în cadrul USL. ”Este prematur să mă pronunţ cu privire la acest subiect”, a adăugat Cristian Stan.

Deşi, a fost propunerea liberalilor, se pare că nici aceştia nu sunt total încredinţaţi că au făcut alegerea bună.

”O să discutăm în cadrul partidului şi în USL. Ştiu că a fost propunerea colegilor mei din consiliul local, dar nu este o propunere politică. Constantin Ranin este membru de partid, dar nu a călcat anul acesta în sediu, deci nu ia parte la acţiunile noastre şi nu reprezintă poziţia publică a liberalilor. Ştiu că îşi plăţeşte cotizaţia printr-o terţă persoană. Deci nu vine personal la PNL nici pentru cotizaţie. Din câte ştiu, nici cu preşedintele Volintiru nu s-a întâlnit. La acest moment nu s-a luat o decizie”, a precizat preşedintele PNL Târgovişte, Gabriel Cristache.

sursa: gazetadambovitei.ro

error: Conţinut protejat !!