La Târgovişte protestul împotriva defrişărilor, doar pe facebook

protest-paduri-02

platoul prefecturii, 9 mai, ora 16.06

Protestul naţional împotriva defrişărilor, programat sâmbătă la ora 16.00, a avut loc la Târgovişte doar pe facebook. 253 de persoane îşi anunţaseră prezenţa pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa la evenimentul de pe facebook ”Frate cu codrul”. În realitate nu a fost niciun protest.

La ora 16.08 nimeni nu protesta la Târgovişte. Erau prezente patru persoane cu un steag, care probabil aşteptau alţi participanţi la protest. În rest platoul prefecturii era pustiu.

protest-paduri-01

”Situaţia este cu atât mai gravă cu cât în România există jumătate din suprafaţa totală de pădure virgină din Uniunea Europeană, iar la nivelul clasei politice există numai complicitate cu beneficiarii despăduririlor abuzive, aşa cum ne indică şi gestul recent al preşedintelui Klaus Iohannis de întoarcere către Parlament a legii care punea capăt monopolului companiei austriece Schweighofer Holzindustrie. Vă aşteptăm aşadar pe Platoul Prefecturii Targoviste pe 9 mai ora 16:00”, scrie pe facebook, pe pagina evenimaentului, unde 253 de persoane au confirmat că se vor afla la protest pe platoul prefecturii.

protest-paduri-fb

error: Conţinut protejat !!