Târgovişte: Parcare de 113 locuri, în spatele blocurilor de pe Tudor Vladimirescu, vizavi de spital

Târgovişte: Parcare de 113 locuri, în spatele blocurilor de pe Tudor Vladimirescu, vizavi de spital

O parcare cu 113 locuri a fost amenajată în micro 6 Târgovişte, în spatele blocurilor de pe strada Tudor Vladimirescu, vizavi de spitalul judeţean.

”Avem aici o lucrare pe o suprafaţă de 3.100 de metri pătraţi, lucrările au fost complexe, începând cu demolarea garajelor, continuând cu bordurare, balastare şi de asemenea turnarea a două straturi de asfalt. Avem spaţiul verde care a fost refăcut, au fost montate coşuri de gunoi şi s-a pus la punct iluminatul public. De altfel vreau ca aceasta să fie concepţia de acum înainte, când intrăm într-o zonă pe o parcare, să fie abordată atât din punct de vedere al infrastructurii rutiere, cât și al spațiului verde, salubrizare, iluminat public, absolut tot ceea ce trebuie pentru niște condiții decente pe care avem obligația să le asigurăm târgoviștenilor”, a declarat, miercuri, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

În zonă au rămas câteva garaje aflate pe un teren privat, retrocedat chiar în mijlocul parcării.

parcare-garaje

Parcarea era una necesară pentru locuitorii din zonă, în condiţiile în care aceştia nu mai puteau parca pe strada Tudor Vladimirescu, unde se efectuează lucrări de asfaltare în cadrul PIDU A (Planul Integrat de Dezvoltare Urbană A). Parcarea este una gratuită.

declaratii-stan-bozieru

”În afara acestei parcări mai avem în derulare în momentul de faţă încă două proiecte importante din aceeaşi categorie, în microraionul 3 avem între străzile Oprescu Adrian şi Preot Toma Georgescu o parcare foarte mare, de 4.500 de metri pătraţi pe care urmează să o amenajăm (…). Vizează acelaşi tip de lucrări, inclusiv refacerea şi modernizarea infrastructurii, spaţiului verde, iluminat şi aşa mai departe. Şi de asemenea avem în lucru în microraionul 9, în zona şcolii nr.8, încă trei parcări în lucru şi afara acestor parcări, săptămâna viitoare, se va turna un strat de asfalt şi în Parcul Aşchiuţă, toată zona va fi reabilitată din punct de vedere al spaţiului verde”, a mai spus primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

parcare-spatii-verzi

error: Conţinut protejat !!