Poliţia Dâmboviţa: Sute de şoferi sancţionaţi pentru viteză

Poliţia Dâmboviţa: Sute de şoferi sancţionaţi pentru viteză

Peste 250 de şoferi au fost amendaţi în weekendul trecut din cauza vitezei, 10 aparate radar fiind amplasate pe raza judeţului Dâmboviţa, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

”În zilele de 03 şi 05 aprilie a.c., poliţiştii rutieri, sprijiniţi de colegii de la ordine publică, au acţionat pe principalele artere din judeţ, pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, 10 aparate radar. În cadrul acţiunilor, poliţiştii au aplicat 384 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Din totalul amenzilor, 259 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 46 pentru neportul centurii de siguranţă şi 25 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.

De asemenea au fost constatate 3 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţia rutieră le recomandă participanţilor la trafic să adopte un comportament responsabil pe durata deplasărilor pe drumurile publice pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente neplăcute.

error: Conţinut protejat !!