Baschet feminin: CSM Târgoviște câștigă la Arad și se califică în finală

baschet-icim-csm

Echipa de baschet feminin din Târgoviște a reușit miercuri seara să se califice în finala Ligii Naționale, câștigând chiar pe terenul eternei rivale Univ. Goldiș ICIM Arad. Scorul final a fost 76-78 (17 – 20, 18 – 21, 23 – 17, 18 – 20) iar eroina partidei a fost Porsche Poole, cea care a reușit să marcheze din două aruncări libere, cu două secunde rămase din timpul regulamentar.

Performanța fetelor de la CSM e cu atât mai mare cu cât nu a mai fost nevoie de un al treilea meci, la Târgoviște, pentru a decide soarta calificarii, elevele lui Dan Fleșeriu câștigând primele două partide, iar calificarea a fost obținută chiar pe terenul arădencelor.

Principala marcatoare a CSM a fost Anca Stoenescu (22 de puncte), urmată de Monique Coker (19 puncte) și Chrissy Givens (14 puncte). De la arădence s-a remarcat Plouffe (22 puncte).

CSM Târgoviște va întâlni în finală pe Sepsi Sf. Gheorghe, echipa calificată dupa semifinala cu CSU Alba-Iulia. Echipa din Sf. Gheorghe a câștigat ambele partide și s-a calificat în finală, ca și CSM, cu scorul general de 2-0.

error: Conţinut protejat !!