Târgovişte: Semifinale la volei şi baschet pentru CSM în acest weekend

Târgovişte: Semifinale la volei şi baschet pentru CSM în acest weekend

Echipele de fete la volei şi baschet din Târgovişte vor disputa în acest weekend partide contând în semifinalele competiţiilor naţionale, iar publicul târgoviştean e aşteptat la Sala Sporturilor din municipiu pentru a-şi încuraja favoritele.

Dacă pentru echipa de baschet această fază a competiţiei e una obişnuită, fetele de la CSM fiind campioane anul trecut şi adunând 11 titluri, pentru echipa de volei semifinalele reprezintă cea mai bună performanţă de până acum.

”Cele două echipe, de volei şi de baschet, au avut un parcurs extraordinar în acest sezon. Târgovişte are, la acest moment, două echipe calificate în semifinalele competiţiei interne la baschet şi volei feminin, performanţă cu care nu se pot mândri multe cluburi din România. La nivelul Primăriei Târgovişte vreau să spun că am făcut eforturi deosebite pentru a ne onora obligaţiile financiare asumate prin buget (…) Avem trei meciuri importante în weekend, două ale echipei de volei şi un meci al echipei de baschet, vom avea pe parchetul din Sala Polivalentă pe Ştiinţa Bacău, care este echipa campioană en-titre la volei, de asemenea vom avea ICIM Arad, vicecampioană şi, bineînţeles, cele două echipe din Târgovişte, care în acest sezon, iată, au ajuns în semifinale în competiţiile interne, fiind o mândrie deosebită pentru municipiul Târgovişte şi pentru noi, ca administraţie publică locală”, a declarat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Echipa de baschet CSM Târgovişte va întâlni eterna rivală, ICIM Arad. Târgoviştencele au două jucătoare indisponibile, pivoții Watson și Whittington.

”Contează foarte mult, pentru că atunci când formezi o echipă nu îţi iei în calcul că s-ar putea accidenta cineva pe parcurs, însă din cauza asta suntem o echipă, avem 12 jucătoare şi încercăm prin tot ce putem să suplinim cele două absenţe. În continuare cred că suntem o echipă care poate trece de Arad”, a declarat căpitanul echipei CSM Târgovişte, Anca Stoenescu.

Fetele de la volei îşi doresc două victorii acasă în acest weekend pentru a putea duce scorul general la 3-1 şi a ajunge în finală, fără a mai fi nevoie de meciul cinci de la Bacău.

”Din punctul meu de vedere această semifinală este deschisă oricărui rezultat, ne dorim să nu ajungem în meciul 5, meciul decisiv de la Bacău, facem tot ce putem”, a declarat Diana Calotă, vedeta echipei de volei a CSM Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!