Adrian Ţuţuianu: În acest an vor începe lucrările de lărgire pe patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

Adrian Ţuţuianu: În acest an vor începe lucrările de lărgire pe patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

Ordinul de începere a lucrărilor de lărgire la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu va fi dat în a doua jumătate a anului 2015, după încheierea procedurilor de licitaţie publică, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Legat de DN 7 Bâldana-Titu s-au parcurs procedurile privind studiul de fezabilitate, proiecte tehnice, exproprieri de terenuri (…). S-a demarat procedura de achiziţie, s-a întocmit caietul de sarcini, este la ANRMAP (Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, n.r.) astăzi, urmeazăî apoi procedura de achiziţie propriu zisă. Lucrarea este mare, procedura va dura cel puţin trei luni de zile şi se estimează că în a doua jumătate a anului 2015 să se dea ordin de începere a lucrărilor, condiţia este finalizarea procedurilor de achiziţie publică”, a afirmat Ţuţuianu.

În august anul trecut Guvernul a demarat procedura de expropriere în vedera lărgirii la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu, pe o porţiune de 22 de kilometri.

Valoarea estimatǎ a lucrărilor este undeva la peste 200 de milioane de lei.

Lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu vine şi în întâmpinarea doleanţelor celor de la Centrul Renault Titu, care au făcut demersuri în acest sens.

error: Conţinut protejat !!