Iulian Vladu – dovadă de ipocrizie într-o declaraţie politică

Iulian Vladu – dovadă de ipocrizie într-o declaraţie politică

Deputatul PNL de Dâmboviţa, Iulian Vladu, dă dovadă de ipocrizie pe tema ”spitalelor mici” şi a crizei prin care trec acestea, în condiţiile în care în urmă cu câţiva ani Guvernul PDL, pe care Vladu îl susţinea din postura de parlamentar PDL şi de preşedinte al PDL Dâmboviţa, închidea spitale în România şi lăsa bolnavi pe drumuri.

Într-o declaraţia politică, Iulian Vladu vorbește de situaţia spitalului de la Găeşti, deplânge situaţia unităţii sanitare spunând că este posibil chiar să se închidă.

”Înfiinţat în 1907, Spitalul Găeşti riscă să intre în comă şi să moară în 2015, întrucât se află în imposiblitatea de a se mai autofinanţa”, spune Vladu într-o declaraţie politică.

În urmă cu câţiva ani când Guvernul susţinut de PDL închidea spitale, inclusiv în Dâmboviţa, Vladu nu spunea nimic, evident, din poziţia politică pe care o avea, susţinea măsura.

”Îmi aduc aminte de 2010 şi ştiu că acest spital era pe lista de tăieri atunci, mă bucur că Guvernul Boc nu a reuşit să îl desfiinţeze şi pe acesta şi am reuşit noi şi în primul rând dumneavoastră, comunitatea locală, să îl salvăm”, declara, în octombrie 2014, la Găeşti, ministrul Sănătăţii de la acea vreme, Nicolae Bănicioiu.

Vladu plânge acum soarta spitalului, modernizat printr-un proiect european semnat în 2013, dar când era pe lista unităţi sanitare spre desfiinţare nu a avut nicio declaraţie politică pe această temă.

error: Conţinut protejat !!