Cristian Stan: Voi avea echipă proprie de consilieri (audio)

cristian-stan-echipa-primarie

Noul primar interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a declarat că va avea echipă proprie de consilieri în Cabinetul Primarului.

Imediat după ce a fost ales de către consilierii locali să aibă atribuţii de primar interimar, Stan a precizat că îşi va forma o echipă de consilieri şi că va face o analiză a compartimentelor şi structurilor din primărie.

”E prematur să vorbesc în momentul de față de schimbările pe care le voi face. În primul rând, cred că așa cum fiecare conducător al instituţiei are o echipă de consilieri, va trebui să lucrez la echipa de consilieri. Am văzut echipa de consilieri in-corpore aici, la conferința de presă a domnului Prisăcaru. Înseamnă că și-au ales foarte clar opțiunea. O să am o repriză de punere la curent cu toate aceste aspecte care mie, în calitate de viceprimar, nu mi-au fost făcute cunoscute, pentru că aveam alte atribuții delegate. Va trebui să deleg câteva atribuții către noul viceprimar. Va trebui să văd și atribuțiile managerului public. Voi intra într-o analiză a tot ceea ce înseamnă executiv în Primăria Târgovişte”, a spus Cristian Stan.

Acesta a vorbit şi despre ce a însemnat pentru el desemnarea ca primar interimar.

”Percep atribuțiile însărcinate ca o responsabilitate, în primul rând, mai puțin ca pe o chestiune de funcție. Municipiul Târgoviște este, în momentul de față, din cauze obiective sau mai puțin obiective, un șantier, iar funcția de viceprimar cu atribuții de primar la nivelul municipiului Târgovişte nu e o sarcină deloc ușoară. Sunt conștient”, a afirmat Cristian Stan.

Despre schimbările ce se vor face în Primăria Târgovişte a fost întrebat, vineri, de către jurnalişti şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Acesta a fost ferm în privinţa echipei de consilieri din Cabinetul Primarului, spunând că vor fi schimbaţi cei care l-au consiliat pe Ciprian Prisăcaru.

”Echipa care ţine strict de cabinetul primarului, evident, că nu poate continua cu Cristi Stan, după cum analiza fiecărei direcţii, fiecărui compartiment, o eventuală organizare o să o decidă Cristi Stan, dar trebuie să îi lăsăm două-trei luni să intre în problematică. Una e să vezi situaţia din postura de consilier, când nu ai toate informaţiile pe masă, alta e să intri acum în intimitatea fenomenului administrativ de la Primăria Târgovişte, să poţi să iei decizii”, a susţinut preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Cristian Stan (PSD) este noul primar interimar al municipiului Târgovişte. Consilierii locali din Târgovişte au hotărât, joi, schimbarea lui Ciprian Prisăcaru (PNL) din funcţie. Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Târgovişte a fost convocată de consilierii PSD.

error: Conţinut protejat !!