Adrian Ţuţuianu: Vor fi restructurări la Compania de Apă, se va reduce şi numărul directorilor (audio)

Adrian Ţuţuianu: Vor fi restructurări la Compania de Apă, se va reduce şi numărul directorilor (audio)

Restructurări la Compania de Apă, reducerea numărului de membri din consiliul de administraţie şi reducerea numărului de directori, acestea sunt măsurile ce vor fi luate în perioada următoare, a anunţat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Problemele de la Compania de Apă au fost generate în anii trecuţi, înaintea mandatului său de preşedinte al consiliului judeţean, a mai spus Ţuţuianu.

”Vreau să restructurăm Compania de Apă, vom reduce numărul de membri din Consiliul de Administrație, vom reduce numărul de directori, vom trece și la o reducere de personal. Vom face și un due diligence financiar și juridic cu privire la situația Companiei, nereguli existente și cine sunt persoanele responsabile și vom așeza și acolo lucrurile. Deci nu vom acoperi în niciun fel lucrurile care sunt în neregulă la Compania de Apă. Iar cele mai multe dintre ele își au sorgintea în perioada anterioară. Dacă sunt și astăzi probleme, sigur că cei care le-au creat vor și răspunde”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!