Poliţia Dâmboviţa: I-au furat maşina, după o ceartă în trafic, la Gura Foii

Poliţia Dâmboviţa: I-au furat maşina, după o ceartă în trafic, la Gura Foii

Un şofer de 23 de ani din Hulubeşti a rămas fără maşină, după o ceartă în trafic pe DN 7, pe raza comunei Gura Foii din Dâmboviţa, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis marţi.

Tânăr de 23 de ani a reclamat la Poliţie că i-a fost sustras autoturismul.

”În urma cercetărilor efectuate a reieşit că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 7, pe raza localităţii Gura Foii, a observat că un alt autovehicul se deplasează paralel cu acesta, motiv pentru care a oprit. Pe fondul unor discuţii în contradictoriu, prin atribuirea de acte de violenţă, bărbatului i-a fost sustras autoturismul”, se arată în comunicatu IJP Dâmboviţa.

Poliţiştii au instituit filtre rutiere şi i-au prins pe cei care au furat maşina. Este vorba despre doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani.

Maşina furată a fost abandonată de hoţi în localitatea Valea Mare. Cei doi au fost prinşi de Poliţie în trafic, în maşina lor.

Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

error: Conţinut protejat !!