Întâlnire preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, şi parlamentari de Dâmboviţa

Întâlnire preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, şi parlamentari de Dâmboviţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, s-a întâlnit, vineri, cu parlamentari din judeţ pentru a discuta probleme administrative.

La întâlnire au venit mai puţin de jumătate dintre parlamentarii judeţului: Ionuţ Săvoiu (PSD), Valentin Calcan (PSD), Carmen Moldovean (PSD), Iulian Vladu (PNL), Georgică Dumitru (PC). De asemenea a fost prezent un consilier al deputatului PNL Ion Pârgaru. Leonardo Badea şi Rovana Plumb sunt plecaţi, în această perioadă, străinătate în interes de serviciu.

Înaintea acestei întâlniri senatorul PSD Valentin Calcan făcea un apel la colegii săi din Parlament care reprezintă judeţul Dâmboviţa să conlucreze pentru ”binele judeţului”.

Această primă întâlnire a fost una ”de reglare a modului de colaborare”, a spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Am discutat despre Legea bugetului de stat pe anul 2015 și influențele asupra unităților administrativ-teritoriale, despre proiectul bugetului județean, despre asocieri, OUG 28/2013 și lucrările aflate în curs, despre problemele Companiei de Apă, despre proiectele mari cu finanțare guvernamentală, pe care le avem de derulat în județul Dâmbovița. Discuția a fost, repet, una generală, pentru că n-am avut o agendă foarte concretă. Am stabilit să ne întâlnim lunar și toată lumea a apreciat că este utilă această întâlnire”, a afirmat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!