Târgovişte: Jumătate din parcarea de lângă BRD e a primăriei; se parchează gratis

Târgovişte: Jumătate din parcarea de lângă BRD e a primăriei; se parchează gratis

Jumătate din parcarea de lângă BRD din centrul Târgoviştei aparţine primăriei şi se poate parca gratuit, deşi nu este semnalizat acest lucru în niciun fel.

La intrarea în parcare sunt bariere şi este afişat preţul de parcare, precum şi numele firmei care acţionează în zonă: Parking Central SRL. Firma a fost lichidată, însă, în luna noiembrie 2014.

Conform directorului Direcţiei administrare a patrimoniului public şi privat din Primăria Târgovişte, Dorin Maican, jumătate din acea parcare aparţine primăriei, ceea ce înseamnă aproximativ 80 de locuri. Acesta a mai spus că într-adevăr şi din cunoştinţele sale firma Parking Central SRL care obţinuse avizele necesare pentru a adminstra jumătate din parcare a fost lichidată anul trecut.

parcare-brd-02

Maican a mai spus că, din ce ştie el, acolo este o altă firmă cu aceeaşi proprietari, dar care pentru a activa trebuia să obţină noi avize. Arhitectul şef al Primăriei Târgovişte, Alexandrina Soare, a spus că nu oferă informaţii presei fără avizul biroului de presă şi nu poate spune nimic despre avizele firmei care administrează parte din parcarea de lângă BRD.

Multe dintre locurile de parcare ale primăriei sunt ocupate, ca şi restul parcării, de maşini cu anunţuri de vânzare.

parcare-brd-04

Puţinii care ştiu de locurile de parcare gratuite sunt îndrumaţi de taxator în zona din spatele parcării, însă cu menţiunea că ar trebui să intre ”prin spate”, deşi nu există decât o singură cale de acces cu bariere (intrarea din faţă).

Nici poliţiştii care acţionează în zona centrală a municipiului Târgovişte pentru a-i sancţiona pe cei care parchează ilegal nu au avut unde să lase maşina de Poliţie. Probabil că nu ştiau că în faţa lor sunt locuri de parcare gratuite.

parcare-brd-03

error: Conţinut protejat !!