Străzi sparte în Târgovişte şi lăsate luni de zile aşa/Primăria: constructorul e de vină (audio)

Străzi sparte în Târgovişte şi lăsate luni de zile aşa/Primăria: constructorul e de vină (audio)

Mai multe artere importante din Târgovişte au fost sparte pe una sau două benzi de circulaţie şi lăsate aşa de mai mult de jumătate de an, circulaţia fiind mult îngreunată în acele zone.

Lucrările se desfăşoară în cadrul celor două PIDU-ri (Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană) care se implementează în Târgovişte cu bani europeni.

”Constructorii au acum amplasamentul în gestiune, dacă au lucrări de făcut care sunt compatibile cu vremea trebuie să le facă. Sincer eu sunt total nemulţumit de ceea ce se întâmplă pe zona aceasta, pe Calea Câmpulung, spre exemplu, n-am înţeles de ce constructorul s-a apucat să spargă strada şi să o lase aşa de luni de zile, deşi noi i-am cerut să nu facă acest lucru. O să avem o întâlnire cu el. O să analizez contractul, o să iau eu contractul să îl analizez să vedem ce sancţiuni putem să îi aplicăm, pentru că disconfortul circulaţiei pe zona respectivă este foarte mare şi este inutil. Chiar se putea evita. Dacă vrei să treci cu maşina acolo la o oră aglomerată trebuie să aştepţi de unde ieşi, de la spital, 10 minute, un sfert de oră ca să poţi să ajungi 150 de metri în sensul giratoriu de la Sala Polivalentă, de exemplu”, a declarat, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Târgoviştei Cristian Stan.

Acesta a adăugat că în zona menţionată s-a spart partea carosabilă fără acordul Primăriei Târgovişte. Constructor este Delta ACM 93.

”Suntem beneficiarii lucrărilor, dar amplasamentul este predat către ei. Noi am discutat, am încercat să îi convingem să facă lucrurile astea, au spart fără ştirea şi acordul nostru pe zona respectivă”, a susţinut viceprimarul Târgoviştei Cristian Stan.

În ziua când oficialul primăriei făcea aceste declaraţii, în intersecţia din faţa intrării în Spitalul Judeţean Târgovişte constructorii spărgeau strada, în zonă circulaţia era mult îngreunată, iar ambulanţele nu puteau trece de blocajele din trafic.

spital-lucrari

intrare Spitalul Judeţean Târgovişte

 

error: Conţinut protejat !!