Marin Antonescu şi Neli Ion, excluşi din PNL

Marin Antonescu şi Neli Ion, excluşi din PNL

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Marin Antonescu – şi consilierul judeţean Neli Ion au fost excluşi din PNL, la propunerea Biroului Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa.

Cei doi sunt acuzaţi că nu au respectat disciplina de partid.

”Biroul Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa a dezbătut, la şedinţa din această seară, situaţia consilierilor judeţeni Marin Antonescu şi Neli Ion, care la şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa din 19 decembrie 2014 au votat, alături de majoritatea constituită în jurul PSD, pentru demiterea din funcţia de vicepreşedinte a dlui Gabriel Grozavu şi pentru alegerea a doi noi vicepreşedinţi”, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa.

”În cazul dlui Marin Antonescu, BPJ al PNL a luat act (cu 45 de voturi pentru, 13 împotrivă şi unul nul) de radierea din calitatea de membru de partid, în conformitate cu prevederile art. 22, alin. 2, lit h din  Statutul Partidului Naţional Liberal, având în vedere Comunicarea CNSAS 136.308, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 924 din 28 decembrie 2005, prin care sunt deconspiraţi agenţi/ofiţeri de securitate, ca poliţie politică. Mâine, 7 ianuarie 2015, PNL Dâmboviţa va transmite către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în baza Deciziei de radiere, solicitarea de încetare a mandatului  de consilier judeţean a dlui Marin Antonescu şi înlocuirea sa cu următorul supleant”, se precizează în comunicatul PNL Dâmboviţa.

Aceeaşi sursă precizează şi motivul excluderii celuilalt consilier judeţean.

”În cazul dnei Neli Ion, cu 44 de voturi pentru, 14 împotrivă şi unul nul, BPJ a decis excluderea, în conformitate cu prevederile art. 26, alin. 2, lit. B, potrivit căruia ”a încălcat deciziile şi hotărârile organismelor de conducere ale partidului şi, prin aceasta, a adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante””, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa.

Decizia finală aparţine Colegiului Director Judeţean, care se va întruni în termen de 30 de zile.

”Da, am fost ofiţer şi diplomat, ataşat de presă, ataşat cultural, consul, consilier şi însărcinat cu afaceri la ambasada din Bruxelles, mi-am servit ţara cu multă aplicaţie şi sunt mândru, extrem de mândru. După cum ne spune legea şi statutul PNL/PDL, ca să se aplice vreo sancţiune nu este suficient să se afirme ca ai fost ofiţer ci, constituţional, să stabilească o instanţă ca ţi se poate reproşa ceva, în concret, ţie ca persoană”, susţine Marin Antonescu.

„Ca lucrurile să fie clare și în spațiul virtual și vrând să-mi liniștesc și prietenii și neprietenii,anunț pe toată lumea cã mâine mă prezint la CJ,să-mi iau sarcinile în primire și cã mulțumesc din tot sufletul,pe bune,corifeilor liberali care m-au ,,radiat” prin încălcarea statutului,ca să-și arate mușchii.Le urez,totodată,mai mult succes în studierea legilor,căci până acum nu este evident cã ar fi priceput ceva DAR …timpul poate rezolva și această problemă.Firește,nu în cazul tuturor,fiind evident cã n-ai cum să pricepi ceva când îți …lipsește organu’..Care organ? Organul cu care ,în general,se raționează și care nu este stomacul…Da,am fost ofițer și diplomat,atașat de presă,atașat cultural,consul,consilier și însărcinat cu afaceri la ambasada din Bruxelles,mi-am servit țara cu multă aplicație și sunt mândru,extrem de mândru.După cum ne spune legea și statutul PNL/PDL,ca să se aplice vreo sancțiune nu este suficient să se afirme ca ai fost ofițer ci,constituțional ,să stabilească o instanță ca ți se poate reproșa ceva,în concret,tie ca persoanã.Cum o asemenea decizie a instanței nu există,foștii și mult iubiții mei colegi au comis-o,adică au încălcat și legea și statutul.Nu este grav ! Le mulțumesc din tot sufletul pentru cã-nu-i așa- jocul greșală așteaptă. Afirm ,încă o dată,cã nu sunt supărat pe Domnul Orban,tatăl Domniei Sale fiindu-mi coleg,dar nu încetez să mă minunez de deraierea intelectualului rasat Iulicã Vladu ot Gãești,care a reușit ,,să o puie” în ațe nesperat de bine.Precis va reuși să-și atingă țelu’,candidatura la președinția CJ,chiar dacă se anuntã doar o nouă(a câtea !!?) candidatura fără speranțã.Așa este viața ; numai cine joacă poate spera să câștige. Ce s-ar face învingătorii fără învinși ?
In ce mã privește,am fost condamnat să rămân PDL-ist,tocmai în ,,buza” PNL-ului,partid care merită respectat când …nu face prostii.Poate să le facă liniștit,de acu’ înainte,da’…fără mine. Chiar îi doresc succes…Adio și n-am cuvinte !” scrie Marin Antonescu pe contul său de Facebook.

error: Conţinut protejat !!