Vezi în timp real traseul lui Moş Crăciun

Vezi în timp real traseul lui Moş Crăciun

Copiii din întreaga lume pot vedea în timp real parcursul lui Moş Crăciun, pe pagina http://www.noradsanta.org.

Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (NORAD) a lansat o versiune care include jocuri şi activităţi pentru copii, în opt limbi – engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană, japoneză, portugheză şi chineză.

De la baza din Colorado Springs, membrii NORAD urmăresc călătoria prin intermediul radarelor, sateliţilor, avioanelor şi camerelor speciale.

Oficiali ai Pentagonului au semnalat că ”s-a verificat capacitatea tuturor acoperişurilor pe care vor ateriza renii”.

În plus, navele Marinei Militare ”sunt pregătite să ducă la bun sfârşit orice operaţiune de salvare a cadourilor pierdute, dacă va fi necesar”.

De la ora 10.00 GMT, voluntarii le răspund la telefon celor care vor să-l localizeze pe Moş Crăciun la numărul gratuit 1-877-446-6723 sau prin poşta electronică noradtrackssanta@outlook.com.

Obiceiul de a-l urmări pe Moş Crăciun a început în 1955, când o companie din Colorado Springs a publicat un anunţ prin care îi invita pe copii să vorbească la telefon cu Moş Crăciun, dar în locul numărului său de telefon l-a dat pe cel al liniei directe a comandantului şef al CONAD (Comandamentul de Apărare Aeriană Continentală).

santa-norad

error: Conţinut protejat !!