Moş Crăciun a venit, la Târgovişte, cu barca pe lacul Chindia (foto)

Moş Crăciun a venit, la Târgovişte, cu barca pe lacul Chindia (foto)

Moş Crăciun a venit, anul acesta, la Târgovişte, cu barca pe lacul Chindia.

Tot în Parcul Chindia este şi Orăşelul Copiilor, deschis din data de 19 decembrie.

mosh-01

Parada lui Moş Crăciun a avut loc, vineri seara, la Târgovişte, pe traseul Teatrul Tony Bulandra, Bulevardul Regele Carol I, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească până în Parcul Chindiei, la Orăşelul Copiilor. Acolo şi-a făcut apariţia Moş Crăciun, cu barca, pe lac.

”Parada este un eveniment conceput pe mai multe niveluri de înţelegere. Copiii se pot bucura de costumele colorate, de muzica veselă interpretată de Fanfara Forţelor Terestre Ploieşti, de artificii. Pe lângă toate acestea, adulţii pot savura eleganţa carelor alegorice proiectate de scenograful Alin Gavrilă, inspirate din estetica Bauhaus –un curent artistic al formelor clare, puternice, al formei esenţializate şi elegante. Mişcarea întregii procesiuni este coregrafiată de Hugo Wolff, iar regia evenimentului este semnată Mc Ranin”, se arată într-un comunicat al teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

Moş Crăciun va sta în Orăşelul Copiilor din Parcul Chindia Târgovişte timp de trei zile.

mosh-04

”Anul acesta am pregătiti multe surprize. Moş Crăciun a fost primit, la noi în oraş, ca de fiecare dată, într-o manieră inedită. Anul acesta a venit într-o barcă sub formă de lebădă pe lacul Chindia. Copiii sunt aşteptaţi să vină aici, în parc, îi vor spune Moşului cântece şi poezii şi vor primi, pentru că au fost cuminţi, cadouri”, a spus primarul interimar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru.

mosh-02

Anii trecuţi, de cele mai multe ori Moş Crăciun a venit la Târgovişte cu trenul, iar de la gară mergea cu trăsura până pe Platoul Prefecturii. Moşul a coborât cu sania, într-un an, de pe clădirea Teatrului Tony Bulandra, iar anul trecut a coborât de pe Turnul Chindiei. De fiecare dată copiii au fost încântaţi de eveniment, au stat de vorbă cu Moş Crăciun, au recitat poezii, au cântat şi au primit dulciuri şi alte cadouri.

mosh-33

 

error: Conţinut protejat !!