Târgovişte: Miniştrii Fondurilor Europene şi Muncii, întâlnire cu oameni de afaceri

Târgovişte: Miniştrii Fondurilor Europene şi Muncii, întâlnire cu oameni de afaceri

Ministrul Fondurilor Europene – Eugen Orlando Teodorovici şi ministrul Muncii – Rovana Plumb se vor întâlni, vineri, la Târgovişte cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Dâmbovița.

Întâlnirea va avea loc, de la ora 9.30, la corpul K al Universităţii Valahia Târgovişte.

[spoiler title=”Comunicat de presă” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Vineri, 14 noiembrie 2014, începând cu ora 9:30, în corpul K al Universității Valahia va avea loc o întâlnire la masa rotundă cu Ministrul Fondurilor Europene, Domnul Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice, Doamna Rovana Plumb și reprezentanții mediului de afaceri din Dâmbovița.

,,Consider că pentru un climat economic sănătos era nevoie de o întâlnire cu Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Prezența dumnealui deschide drumul unei serii de întâlniri cu oamenii de afaceri. În urma discuțiilor purtate cu Domnul Ministru, am hotărât de comun acord că o întâlnire cu oamenii de afaceri este benefică. Astfel, ei vor fi informați direct asupra oportunităților legate de atragerea fondurilor europene. Deoarece îmi doresc crearea unui climat economic sănătos, cred că este foarte important ca agenții economici să participe activ la astfel de întruniri. Trebuie să aflăm problemele cu care se confruntă pentru că nu este admisibil ca aceștia să fie băgați în seamă doar atunci când plătesc taxe și impozite. Prin urmare, îmi doresc crearea unei platforme sănătoase de comunicare cu mediul de afaceri local.” Andrei Plumb, director de programe al Clubului Social Democrat.

CLUBUL SOCIAL DEMOCRAT FILIALA DÂMBOVIȚA

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!