Târgovişte: Târg de toamnă pe platoul prefecturii

targ-platou-01

Târgul de toamnă are loc în perioada 7- 9 noiembrie 2014 pe platoul Prefecturii Dâmboviţa.

Producători, comercianţi, vânzători de articole textile, precum şi meşteri populari îşi expun produsele la Târgul de toamnă de la Târgovişte.

targ-platou-04

În prima zi a târgului puteau fi găsite diferite soiuri de brânză, dulciuri, precum şi produse textile, obiecte de îmbrăcăminte tradiţonală. La vânzare erau şi icoane pictate pe lemn, piatră sau sticlă. Direcţia Silvică Dâmboviţa are un stand de prezentare a produselor, de asemenea Camera Agricolă Dâmboviţa este prezentă cu un stand.

targ-platou-03

Cei trec pe la târg se pot opri în spaţiile special amenajate pentru a mânca frigărui şi a bea bere sau vin.

”Toamna, anotimpul roadelor şi al bogăţiei, ocupă un loc de cinste în calendarul tradiţiilor şi obiceiurilor poporului român. Cu acest prilej,  în zilele de 7- 9 noiembrie 2014, Centrul Judeţean de Cultură  Dâmboviţa organizează în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, Festivalul „Rodica Bujor”- Târgul toamnei, moment  ce împleteşte tradiţia cu omagiul adus unei reprezentante de seamă a folclorului de pe Valea Dâmboviţei – Rodica Bujor”, se arată într-un comunicat al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizator al evenimentului de pe platoul Prefecturii Dâmboviţa.

targ-platou-02

targ-platou-05

error: Conţinut protejat !!