Școală de fotografie, la Târgovişte

Școală de fotografie, la Târgovişte

Pasionaţii de fotografie pot participa, începând cu 6 octombrie, la o şcoală de fotografie, ce are loc la Târgovişte, taxa fiind de 350 de lei.

Înscrierile au început din luna august.

În cadrul Şcolii FotoArt Studio vor exista două grupe de elevi: una de copii şi alta de adulţi.

flispas

Programa conţine 12 lecţii (în 12 saptămâni), începe cu definiţia fotografiei şi formarea imaginii, ajungând la cea mai complexă şi creativă ramură, fotografia de studio.

Formator este fotograful târgoviştean Florian Ispas.

„Consider că şcoala de fotografie nu este doar un lucru benefic celor care îmbrăţişează această artă, ea având şi un impact social. Într-o comunitate în care există din ce în ce mai mulţi oameni formaţi într-un domeniu, acel domeniu va progresa. Fotografia se găseşte peste tot în jurul nostru, de la amintirile pe care le dorim a le avea imortalizate, la imaginile din presă şi până la imaginea de pe orice produs cumpărat. Omul format va impune un anumit nivel, va cere un anumit nivel atunci când ştie şi cunoaşte cum se face o fotografie bună”, a declarat, pentru stiridb.ro, organizatorul şcolii de fotografie, Florian Ispas.

În cadrul şcolii se vor face şi deplasări, ”în locuri frumoase cu potenţial fotografic unde vor fi puse în practică, într-un mod plăcut, cunoştinţele învăţate”, a mai spus Florian Ispas.

Date de contact pentru cei interesaţi de şcoala de fotografie:

Adresa: Str. Stelea, Nr. 23

Tel: 0732 45 77 83  /   0724 22 15 02

e-mail: fotoartstudiotargoviste@gmail.com

error: Conţinut protejat !!