Primarul Târgoviştei – vicepreşedinte al Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România

Primarul Târgoviştei – vicepreşedinte al Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România

Primarul interimar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, este vicepreşedinte al Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România.

În perioada 17-19 septembrie, la Alba Iulia, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România (ALZIAR). Asociaţia sărbătoreşte 10 ani de la înfiinţare şi în program au fost incluse şi alegerile pentru conducerea acesteia.

”Municipiul Târgovişte a reuşit să îşi păstreze portofoliul de vicepreşedinte al asociaţiei. Preşedintele ALZIAR rămâne primarul municipiului Alba Iulia – Mircea Hava, iar al doilea post de vicepreşedinte a revenit municipiului Timişoara”, scrie primarul interimar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de facebook.

ALZIAR a fost înființată în anul 2004 la inițiativa Asociației Naționale Franceze a Orașelor și Ținuturilor de Artă și Istorie și a Orașelor cu Zone Protejate. Este o organizație non-guvernamentală, apolitică, cu scop nelucrativ şi are sediul la Târgovişte.

Principalul scop al organizaţiei este conservarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului prin punerea în practică a unor mijloace și acțiuni specifice.

error: Conţinut protejat !!