Victor Ponta va participa, luni, la Târgovişte la sărbătorirea Sf. Nifon

Sărbătorirea Sfântului Nifon va avea loc, luni, 11 august, la Târgovişte, iar la eveniment vor participa arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei, Nifon, înalţi ierarhi din ţară, autorităţi, localnici. De asemenea a fost invitat să participe şi premierul Victor Ponta.

ponta izvor 03

Premierul Victor Ponta la Nucet (Dâmboviţa), la sărbătoarea Izvorului Tămădurii (25 aprilie 2014)

”Pe data de 11 avem organizate manifestări dedicate sărbătoririi Sfântului Ierarh Nifon. Consiliul Judeţean Dâmboviţa participă, ca şi în anii anteriori, cu o sumă de 70.000 de lei la organizarea acestor manifestări. Asigurăm cheltuielile pentru închiriere scenă, sonorizare, ecrane de proiecţie şi cheltuieli pentru servicii de cazare şi transport pelerini din parohiile din judeţul Dâmboviţa. Va fi prezent primul ministru, a confirmat că va fi prezent, sper să nu apară niciun eveniment special. Probabil că vor fi prezenţi mai mulţi miniştri, sunt invitaţi şase-şapte miniştri din Guvernul Ponta”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că va discuta cu primul ministru în legătură cu acordarea de sprijin guvernamental pentru Dâmboviţa.

”Sper, ca aşa cum pe 25 aprilie am avut succes şi câteva lucruri importante s-au rezolvat, să rezolvăm şi acum câteva dintre problemele pe care le are judeţul Dâmboviţa”, a precizat Ţuţuianu.

Luni, la Mitropolia Târgovişte va avea loc un pelerinaj la moaştele Sf. Nifon. Credincioşii sunt invitaţi să participe, ca în fiecare an, în număr cât mai mare, la sărbătorirea Sf. Nifon.

error: Conţinut protejat !!