Deputatul de Târgovişte Ion Pârgaru a trecut la partidul lui Tăriceanu

Deputatul de Târgovişte Ion Pârgaru a trecut la partidul lui Tăriceanu

Deputatul de Târgovişte Ion Pârgaru a demisionat din PNL şi a plecat la partidul lui Tăriceanu.

”Am luat această decizie pentru că acolo (în PLR- n.r.) sunt mai mulţi colegi de-ai mei, iar doctrina pe care a adoptat-o PLR este şi ceea ce gândesc eu pentru dezvoltarea în continuare a ţării noastre”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, deputatul Ion Pârgaru.

Despre plecarea acestuia din PNL a vorbit prima dată preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Eu aştept să treacă domnul Pârgaru la gruparea Tăriceanu. Asta e informaţia mea, ceea ce înseamnă că pe domnul Volintiru nici socrul său nu îl mai înghite”, spunea acum câteva săptămâni Ţuţuianu.

La conferinţa de presă a PNL Dâmboviţa ce a avut loc imediat după declaraţiile lui Ţuţuianu, întrebat despre plecarea lui Pârgaru, liderul organizaţiei, Mihail Volintiru, a spus ”dacă mai stai vreo 20 de minunte îl întrebi pe el că vine aici (…), hai să nu vă răspund eu în numele lui”. Deputatul Ion Pârgaru nu a mai ajuns la acea conferinţă pentru a da un răspuns.

Întrebat de jurnalişti şi despre referirea lui Ţuţuianu la faptul că ”socrul nu îl mai înghite”, Volinitiru nu a replicat decât ”în particular îţi povestesc eu cum stau lucrurile, dar…”.

pnl cautare

error: Conţinut protejat !!