Apa va fi oprită, miercuri, în Aninoasa

Apa va fi oprită, miercuri, în Aninoasa

Alimentarea cu apă va fi oprită, miercuri, în comuna dâmboviţeană Aninoasa, pentru racordarea noului tronson de conducta construit pe pasarela de la Aninoasa. Se înlocuieşte astfel conducta veche ce trece pe sub calea ferată, care a provocat contaminarea apei în Aninoasa în luna martie.

Apa va fi oprită în intervalul 8.00-21.00.

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa anunţă că a luat următoarele măsuri:

1)      A anuntat Primaria Aninoasa si consumatorii din localitate cu privire la masurile ce vor fi luate.

2)      Populatia comunei Aninoasa a fost anuntata ca este interzis consumul apei in scop potabil timp de 72 de ore, pana la iesirea probelor biologice ce confirma calitatea apei. In aceasta perioada apa va putea fi folosita strict pentru grupurile sanitare.

3)      Dupa racordarea conductei se vor efectua lucrari de spalare a retelei si vor fi prelevate probe pentru controlul calitatii apei.

4)      La umplerea retelelor de alimentare cu apa din comuna Aninoasa, se va face o corectie a concentratiei de clor liber rezidual prin injectia de hipoclorit cu o pompa dozatoare in incinta statiei de repompare, ce va fi monitorizata de un laborant.

5)      Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

6)      Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările in vigoare.

error: Conţinut protejat !!