Iulian Vladu (PDL) despre parlamentarii PSD de Dâmboviţa: E grav după doi ani să nu ştii problemele localităţilor

Iulian Vladu (PDL) despre parlamentarii PSD de Dâmboviţa: E grav după doi ani să nu ştii problemele localităţilor

Preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, despre parlamentarii PSD din judeţ că e grav că, la doi ani de mandat, nu cunosc problemele localităţilor din colegiile pe care le reprezintă.

”Cred că, după doi ani de zile, să nu cunoşti priorităţile fiecărei localităţi, este grav să fii parlamentar să nu le cunoşti. Ele sunt aceleaşi ca şi acum doi ani de zile”, a spus Vladu.

Acesta se referă la anunţul făcut de parlamentarii PSD de Dâmboviţa, care au transmis, printr-un comunicat de presă, că s-au întâlnit la Parlament şi au stabilit să se întâlnească cu fiecare primar din judeţ pentru a afla priorităţile localităţilor.
[spoiler title=”Comunicat parlamentari PSD Dâmbovița (click pentru textul integral)” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

„Ieri 2 iunie 2014 la Palatul Parlamentului a avut loc întâlnirea Grupului parlamentar PSD de Dâmbovița (alături de doamna Ministru Rovana Plumb, cei 2 senatori și cei 4 deputați ) care au stabilit un program comun de acțiuni în vederea pregătirii și susținerii proiectului de buget pe 2015.  În acest sens, parlamentarii vor face întâlniri cu fiecare primar pentru identificarea proiectelor prioritare și a nevoilor de finanțare. Aceste proiecte vor fi centralizate și apoi prezentate funcție de problematică  miniștrilor de resort. Toți parlamentarii PSD de Dâmbovița au hotărât să susțină împreună aceste proiecte indiferent de colegiul în care aceștia au fost aleși”,

Parlamentarii PSD aleși in Circumscripția 16 DAMBOVITA

[/spoiler] Preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, spune că ştie priorităţile primarilor şi nu e nevoie să meargă acum în teritoriu pentru a discuta cu fiecare în parte.
”Le cunosc nevoile localităţilor, Nu e nevoie să mă mai întâlnesc cu primarii să le aflu priorităţile. Le-am cerut de fiecare dată în consiliul judeţean. Fiecare primărie şi-a depus dosarul cu investiţiile şi nevoile în consiliul judeţean”, a declarat Vladu.

error: Conţinut protejat !!