Gabriel Boriga, după decizia instanţei: rămân primarul Târgoviştei, voi candida şi în 2016

Gabriel Boriga, după decizia instanţei: rămân primarul Târgoviştei, voi candida şi în 2016

Curtea de Apel Ploieşti a decis, joi, că primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, rămâne cu pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare, în procesul de corupţie privind achiziţia la preţuri supraevaluate a unor echipamente pentru locuri de joacă.

Decizia este definitivă.

Decizia instanţei

[spoiler title=”Decizie instanță”  open=”yes” icon=”plus-circle”]

22.05.2014

Oră: 09:00

Document: Hotarâre numarul 552/2014 din data 22.05.2014

Tip soluţie: Nefondat

Soluție pe scurt: Respinge ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiţie –DNA – Serviciul Teritorial Ploiești și de inculpaţii Boriga Gabriel Florin, Simoiu Gheorghe și Olaru Mihai împotriva sentinţei penale nr.337/29.04. 2013 pronunţată de Judecătoria Târgoviște. Respinge, ca tardiv formulat, apelul declarat de partea vătămată unitatea administrativ teritorială – Municipiul Târgoviște. Obligă pe apelanţii inculpaţi la câte 400 lei cheltuieli judiciare către stat. Dispune plata sumelor de câte 50 lei reprezentând onorariile parţiale ale apărătorilor din oficiu desemnaţi pentru inculpaţi, din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Pronunţată în ședinţă publică astăzi, 22 mai 2014.
[/spoiler] Decizia anterioară a fost aceasta.

”Astazi am trecut cu bine printr-un moment greu al vietii (…). Sunt si raman primarul Targovistei iar in 2016 voi candida pentru cel de-al treilea mandat.”, a scris, joi, pe pagina sa de facebook, primarul Gabriel Boriga.

error: Conţinut protejat !!