Asfaltare, alimentare cu apă, canalizare şi centru de zi, inaugurate la Brezoaele

Asfaltare, alimentare cu apă, canalizare şi centru de zi, inaugurate la Brezoaele

Asfaltare pe 5 kilometri de drumuri comunale, alimentare cu apă, canalizare, staţie de epurare şi centru de zi pentru copii, investiţii cu fonduri europene, au fost inaugurate, duminică, în comuna dâmboviţeană Brezoaele.

Valoarea lucrărilor este de 2,5 milioane de euro.

ipp

”Este un proiect realizat pe Măsura 322 şi a însemnat asfaltare, apă, canal, centru de zi şi staţie de epurare. Am mai avut şi proiectul pe Ordonanţa 7 devenită Ordonanţa 28/2013, început acum patru ani, dar derulat mai mult de jumătate în ultimii doi ani. Cei mai mulţi bani, din 20 şi ceva de miliarde de lei vechi s-au dat anul trecut, 8 miliarde, anul acesta 4,5 miliarde. Practic eu am înţeles recomandarea guvernului nostru, de a încheia şantierele începute de foarte mult timp”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a precizat că la Brezoaele, comună cu primar PDL, este un exemplu al faptului că banii nu sunt repartizaţi politic.

”Ne interesează oamenii, nu criteriile politice de repartizare a fondurilor”, a afirmat Ţuţuianu.

Lucrările la proiectul european au început acum doi ani, iar la cel cu bani de la guvern acum patru ani.

ippCentrul de zi pentru copii are o capacitate de 30 de locuri.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedintele CJ Ioan Marinescu, deputatul Ionuţ Săvoiu, senatorul Valentin Calcan, alte oficialităţi şi localnici.

error: Conţinut protejat !!