Ministrul Rovana Plumb a participat la un simpozion dedicat familiei, la Târgovişte

Ministrul Rovana Plumb a participat la un simpozion dedicat familiei, la Târgovişte

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a participat, vineri, la Târgovişte, la un simpozion având ca temă familia, la eveniment fiind premiate mai multe familii din judeţul Dâmboviţa.

”Familia trebuie în continuare să fie sprijinită, familia trebuie să aibă un rol social care să conducă la o construcţie normală a societăţii din România. Vreau să vă spun că în calitate de ministru al Muncii, al Familiei voi pune accent şi în continuare pe tot ce înseamnă măsuri de sprijinire a familiei şi a copilului, cât şi a persoanelor vârstnice”, a spus ministrul Rovana Plumb.

tutuianu rovana plumb

În cadrul simpozionului, şase familii, două longevive, una tânără şi trei în dificultate, au primit daruri (câte un aparat electrocasnic oferit de Arctic Găeşti, frigider, aragaz sau maşină de spălat), câte o Biblie şi o carte de rugăciuni, câte o icoană, flori, iar ministrul Muncii, Rovana Plumb, le-a înmânat diplome. Cele trei familii în dificultate au mai primit câte 300 de lei.

La finalul manifestării, Rovana Plumb a devenit membru al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, la propunerea filialei, a primit carnetul de membru nr. 160.602 şi însemne ale organizaţiei.

rovana plumb crucea rosie

error: Conţinut protejat !!