Adrian Rădulescu (PMP): Retragerea lui Florin Popescu din alegeri va afecta organizaţia PMP Dâmboviţa

Adrian Rădulescu (PMP): Retragerea lui Florin Popescu din alegeri va afecta organizaţia PMP Dâmboviţa

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că retragerea lui Florin Popescu din alegeri va afecta organizaţia judeţeană a partidului.

„Organizația va fi afectată cel mai tare de retragerea lui Florin Popescu din aceste alegeri, dar în final se va alege grâul de neghină și vom vedea cine este cu adevărat alături de partid”, a afirmat liderul PMP Dâmboviţa Adrian Rădulescu.

PMP Dâmboviţa a anunţat, înaintea debutului campaniei electorale, că îşi propune să obţină 20% la alegerile europarlamentare.

În urma problemelor pe care le are în Justiţie, Florin Popescu a anunţat că se suspendă din PMP şi se retrage de pe lista de candidaţi la euroaparlamentare.

Florin Popescu este secretar general al PMP şi era şef de campanie la nivel naţional al partidului.

Procurorii au pus sechestru şi au dispus notificare ipotecară, până la concurenţa sumei de 485.500 de lei, pe două imobile ale deputatului Florin Popescu, din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a anunţat, marţi, Direcţia Naţională Anticorupţie.

Deputatul Florin Popescu a primit, luni, aviz negativ din partea comisiei juridice a Camerei Deputaţilor în ceea ce priveşte cererea de arestare. Decizia finală se va lua în plen.

DNA a cerut aviz pentru arestarea preventivă a lui Florin Popescu, în dosarul în care acesta este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012.

„Din probele analizate rezultă suspiciunea rezonabilă că faptele pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale, efectuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale constau în aceea că, în cursul anului 2012, inculpatul Popescu Florin Aurelian, folosind influenţa şi autoritatea decurgând din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Dâmboviţa a unui partid, i-a cerut administratorului unor societăţi comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012”, a arătat DNA.

error: Conţinut protejat !!