Victor Ponta: E important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă

Victor Ponta: E important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, la Nucet, judeţul Dâmboviţa, că e important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă, să se gândească la ce e mai bine pentru cetăţeni.

VEZI GALERIE FOTO

ponta nifon

”Vă mulţumesc tuturor celor care astăzi aţi fost aici, Înalt presfinţitului Nifon care ne-a primit cu inima deschisă şi mi-a zis un singur lucru: să am sufletul bun şi mintea sănătoasă. Cred că are dreptate, realmente vreau şi cred că împreună cu dumneavoastră avem foarte multe lucruri de îndreptat în judeţ, în ţară. Nu vă spun decât că îmi doresc să am numai gânduri bune, să am mintea sănătoasă, că e important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă şi să se gândească de fiecare dată la ce e mai bine pentru dumneavoastră”, le-a spus Victor Ponta celor din Nucet, care participau la ziua comunei.

Ponta a fost prezent, vineri, la Mânăstirea Nucet, cu ocazia sărbătorii Izvorului Tămăduirii. Premierul a participat la slujba oficiată de arhiepiscopul Târgoviştei, Nifon, după care a mers la ”Fântâna de leac”, aşa cum este cunoscută în zonă, unde a fost sfinţită apa.

ponta nifon 2

Ponta le-a urat ”La mulţi ani!”, locuitorilor comunei Nucet, de ziua localităţii şi a avut un scurt discurs.

Alături de Victor Ponta, la Nucet, în prima zi a campaniei electorale, au fost prezenţi miniştrii Rovana Plumb, Remus Pricopie , Constantin Niţă, precum şi candidaţii la alegerile europarlamentare Ecaterina Andronescu, Viorica Dăncilă, Victor Boştinaru, Maria Grapini.

error: Conţinut protejat !!