Adrian Ţuţuianu: Demersuri jurnalistice incorecte la Compania de Apă; nu vor fi numiţi ziarişti în consiliul de administraţie (video)

Adrian Ţuţuianu: Demersuri jurnalistice incorecte la Compania de Apă; nu vor fi numiţi ziarişti în consiliul de administraţie (video)

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, susţine că se fac demersuri jurnalistice incorecte şi sunt interese ale unor persoane la Compania de Apă.

”Nu vor fi numiţi ziarişti în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă”, a mai spus Ţuţuianu.

Preşedintele CJ Dâmboviţa a susţinut că Dorin Staicu, directorul general al companiei care şi-a dat demisia după incidentul de la Aninoasa, este un profesionist.

”Staicu este singurul care ştie, la acest moment, ce avem de făcut pentru a găsi soluţii de rezolvare pestru POS1 de mediu. Şi eu i-am cerut lui Staicu să ducă lucrările acestea la capăt”, a precizat Ţuţuianu.

Adrian Ţuţuianu a precizat că Dorin Staicu a dus, într-un an, gradul de implementare al proiectului european de la 16% la 52%.

Preşedintele CJ Dâmboviţa a spus că la conducerea Companiei de Apă vor fi propuşi specialişti în domeniu.

„Compania nu poate fi condusă de Remus Niculescu, doar pentru faptul că a dat 250 de milioane de lei la PNL, anul trecut. El abia a putut să gestioneze problemele de la Serviciul administrativ. Domnul Tudor, pregătit tot de PNL, care a fost director tehnic şi care a făcut parte din toate comisiile de licitaţii cu contracte care, astăzi, nu pot fi duse la capăt, va trebui să se uite mai bine la ceea ce a făcut în urmă. Nu putem primi lecţii de la Zarioiu de la Fieni, care n-are nicio pregătire în domeniu şi are probleme serioase pe care le-a constatat domnul Staicu. La fel şi domnul Vişan. Ca să fie limpede, Compania de Apă trebuie condusă de profesionişti, Staicu este un profesionist, a făcut o greşeală impardonabilă legat de Aninoasa şi este vinovat, dar nu putem să spunem că toate lucrurile rele se datorează actualei echipe”, a precizat Ţuţuianu.

 

error: Conţinut protejat !!